torstai 14. toukokuuta 2015

Helppo koiran villapaita ohje

Ulkopuolelta on helppo antaa neuvoja älä anna muiden märitellä itseäsi. Koiran neulottu pusero Novita 7 Veljestä Novita knits Koiran klassinen shaalikauluksinen palmikkoneule Novita 7 Veljestä -langasta. Konttisukkien ohjetta olen etsinyt ja saanut hakutuloksina pelkkiä kuvia, en yhtän ohjetta. Ulla 0115 - Ohjeet - Oodin villapaita Pienelle koiralle, kuvassa noin 4-kiloinen kaniinimäyräkoira.

Pätin ryhtyä tuumasta toimeen ja neuloa loimen. Koirat - Lemmikkitarvikkeet - Harrastukset - t Haku. Jussi-paita koiralle - Virtuaalisilmukat - t 18. Lanka Nalle, harmaata ja viininpunaista, tiheys 23 s 34 krs 10 cm.

Koiralle voi neuloa vaikka villapuseron Sydän-media 4. The Lookout - Koiran palmikollinen DROPS pusero Karisma. Ranskanbulldoggipennun Hoito- ja ruokintaohjeet ohjetta, jonka koirasi kasvattaja on sinulle pentua varten antanut. Käsityöt 4wdluoto Mistän en löytynyt neuleohjetta isolle koiralle siis maailman suurimpiin rotuihin kuuluvalle tanskandogilleni.

Ohjeen yläosan Video-napista löydät selkeät ohjeet mallin eri vaiheisiin. Neulomisen kuuluu olla helppoa - ja kaikille ohjeillemme löytyy nyt videoita. Ohje oli ihan ymmärrettävä, muutamaa juttua ohjeessa jouduin hetken miettimän. Sanoilla paita, housut, takki tai vaikka koira. Kovat pakkaset koettelevat etenkin lyhytkarvaisia koiria, jotka kestävät huonosti kylmä.

Koiralle voi neuloa vaikka villapuseron Sydän-media

Muovista valmistettu peti, joka on helppo puhdistaa ja jossa on matalat reunat. Koiran valjaat mihin voit liittä gopro tai muun kameran. Villaa koiran ylle Raahen Seutu ja Raahelainen 20. Yli 20 kaikenkokoiselle ja -muotoiselle koiralle sopivaa neuleohjetta.

Sitten näin yhdessä ulkomaalaisessa kirjassa ohjeen, joka ei. Vaan eipä taida kovin usein tulla laitettua sitä koiralle pälle. Raidoita haluamallasi tavalla: kuvien villapaidassa on neulottu noin 10 krs punaisella, 10 krs. Huovutettu neule pitä koirasi lämpimänä tuulissa ja tyrkyissä.

Meiltä helposti puettavat, kauniit ja toiminnalliset koiran vaatteet valtavasti erilaisia. Koiran neule - Neuleohjeet ja askartelu - Yhteishyvä 10. Koiran vaatteet Takit, tossut ja haalarit Musti ja Mirri. Palmikkoneuleen ohje julkaistiin Novita Talvi 2011 -lehdessä ja se löytyy. Villapaidoissa poseeraavat koirat ja erityisesti villapaita puettuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.